Wrapper Start : Gradient + Image Blank

Webexpenses

Webexpenses är en ledande global leverantör av molnbaserad programvara för utgiftshantering. De förändrar hur företag hanterar sina anställdas utgifter. Webexpenses programvara är enkel och intuitiv och förvandlar en komplex, manuell process till en effektiv, automatiserad process. Det är bevisat att den sparar upp till 25 % av organisationernas omkostnader.

Deras kraftfulla rapporteringsverktyg ger ekonomiteam insyn i varje del av utgiftsprocessen. Webexpenses mobilapp gör det möjligt för användare att skapa utgiftsdeklarationer på mindre än 20 sekunder tack vare deras branschledande OCR-funktion (Optical Character Recognition).

  • Plats
    Witney, Oxfordshire, Storbritannien

  • Bransch
    Molnbaserad utgiftshantering

Vi är stolta över att välkomna Taxback International som partner och de är ett företag som delar vårt uppdrag att hjälpa företag att spara tid och pengar genom smartare arbetssätt.

Woman look at vat comply

Smartare molnbaserad kostnadshantering

Taxback International och webexpenses har gått samman för att ge dig pengar tillbaka från dina affärsresekostnader, genom att begära återbetalning av moms snabbare än någonsin. Tillsammans har de en vision att hjälpa företag att spara tid och pengar genom smartare arbetssätt.

Taxback International tillhandahåller en fullständig tjänst för krav på återbetalning av moms, samt revisionstjänst för att komplettera webexpenses programvara. Denna tjänst har sparat företag miljoner genom att identifiera deras potentiella momsåterbetalning, felaktiga uppgifter och utgiftskrav med Taxback International

Wrapper End :