Om Oss

Varför Taxback International?

Taxback International kombinerar innovativ teknik, fördjupade branschkunskaper och partnerskap som ger mervärde för att leverera övergripande momslösningar som maximerar dina momsanspråk och minimerar dina risker, så att du kan fokusera på tillväxten i ditt företag.

Global Payments Solution

Företagets kärnvärden

Vi har fyra kärnvärden som präglar vad vi står för som företag och som genomsyrar hela vår verksamhet – allt för att kunna erbjuda bästa tänkbara kundupplevelse. Det är anledningen till att tusentals företag runt om i världen anlitar Taxback International när det gäller efterlevnad av momsregler.

  • Kundfokus: Vår allra främsta prioritering är att samarbeta med våra kunder för att uppnå och upprätthålla global efterlevnad av momsregler och ge dem full insyn och kontroll.
  • Framåttänkande innovation: Comply, vår kompletta plattform, tar ett helt nytt grepp på hanteringen av alla arbetsflöden för efterlevnad av momsregler.
  • Tillförlitlig expertis: Med över 25 års erfarenhet är vi den ledande globala auktoriteten när det gäller momsärenden, med experter som ständigt utbildar sig inom globala skattefrågor som påverkar våra kunder.
  • Säkerhet: Säkerhet byggs in i varje steg i vår teknik, processer och i varje partnerskap.

Clune-koncernen

Taxback International är en del av Clune-koncernen, en samling globala företag som bidrar till att minska komplexiteten inom global affärsverksamhet.

Entreprenörsandan som präglade hur vi startade i Irland har fortsatt att forma de produkter och tjänster vi skapar. Till skillnad från många andra företag inser vi att det inte fungerar med en och samma modell för alla. Därför strävar vi efter att skapa skräddarsydda tjänster som perfekt uppfyller behoven hos våra mångsidiga kunder.

Colleagues react to successful VAT return